Overige diensten

Laad- en los kuil:

Elke laad kuil kunnen wij voor u ter plaatse vervaardigen, graag informeren wij u verder over onze werkwijze. Indien er speciale behoeftes zijn ten aanzien van de instortvoorzieningen, zoals hoeklijnen, U binten, L staal, roosters en eventueel andere voorzieningen is dit altijd mogelijk

Een aantal zaken zijn belangrijk om vooraf goed naar te kijken, ten aanzien van de vlakke vloer, schuinte van de hellingbaan, hoe de zogenaamde brievenbussen, docklevelers en draingoten aan te brengen en uit te voeren.

Betoncasco:

Een voor de bouw uniek en duurzame oplossing voor grote overspanningen in combinatie met grote belastingen en optimalisatie van ruimtelijke indelingsvrijheid. 

Betonpaden/ (prefab) trappen

Deeterink Betonwerken kan betonpaden en (prefab) trappen voor binnen en buiten verzorgen. De kwaliteit van betonpaden, binnen en buiten moet optimaal zijn om de effectiviteit van logistieke processen te ondersteunen.

Het is belangrijk om de juiste betonkwaliteit en wapening toe te passen. In overleg met de klant kan het betonpad op afschot of bol worden gestort, tevens monolithisch worden afgewerkt. Afhankelijk van de lengte van het betonpad wordt bepaald hoeveel dilataties worden aangebracht. Dit doen wij om scheurvorming te voorkomen. 

Deeterink Betonwerken verzorgt ook alle aanvullende werkzaamheden, waar moet u dan aan denken: het leveren en stellen van hoeklijnen, dilatatie profielen, omega profielen, stekken voor prefab wanden. Ook het stellen van tijdelijke bekisting, het stellen van docklevelers en of prefab T- stukken, stellen van goten, leveren en maken van kim afdichtingen, zoals kim blik met zwel band, onder stempelen van breedplaatvloeren en verder alle voorkomende betonwerkzaamheden.

Zoals ziet kunnen wij u een grote diversiteit van werkzaamheden aanbieden om aan uw persoonlijke wensen te voldoen, wij informeren u graag over de mogelijkheden.