Vloeren

Het woord betonvloer omvat alles wat maar nodig moet zijn voor een bouwproject zoals, betonvloeren in het werk gestort al dan niet monolithisch afgewerkt, kanaalplaatvloeren, bekisting breedplaatvloeren, combinatie vloeren, staalvezel betonvloeren, druklagen op kanaalplaatvloeren etc.

Vaak staat er in een bestek en of tekening omschreven wat voor type betonvloer van toepassing moet zijn. Steeds vaker zien wij dat er gekozen wordt voor een geïsoleerde betonvloer. Met name in de utiliteitsbouw is dit het geval. Het type isolatie is vaak gekoppeld aan de RC- waarde en druksterkte.

Het kisten en storten van de betonvloeren al dan niet monolithisch afgewerkt behoren tot onze werkzaamheden. Uiteraard zijn alle betonvloeren niet hetzelfde en zal er per geval bekeken moeten worden hoe er gestort en afgewerkt moet worden. Ook het aanbrengen van een slijtlaag en het afdekken van de vloer en of aanbrengen van een Curing Compound om uitdroging tegen te gaan gebeurd in overleg.

Het leveren van kanaalplaten, breed platen en combinatie vloeren kunnen wij ook verzorgen, inclusief het maken van een vliegplan en het overleggen van de tekeningen en berekeningen hiervan.

Het vullen van de naden, het aanbrengen van randkisten, sparingen, matranden, stempels en balken en het uiteindelijke storten van druklagen en afstorten van de breedplaatvloeren behoren tot onze werkzaamheden.

Met een gemotiveerd en vakkundig team uitgerust met modern materiaal staan wij voor u klaar om uw betonvloer prefab of in het werk gestort op een professionele manier aan te brengen.