Over ons

Deeterink Betonwerken loopt al heel wat jaren mee en wordt gezien als een gerenommeerd, dynamisch bedrijf, die zowel kleine als grote betonwerken aanneemt in de woningbouw en utiliteitsbouw.

Onze betonwerken wordt door eigen werknemers uitgevoerd en tevens werken wij met vaste onderaannemers zodat uw bouwwerken aan alle verwachtingen zal voldoen. 

Of het nu gaat om betonwerken voor uw bedrijfspand, een kelder onder uw woning, een garage, zwembad, betonvloer, machinefundatie of een mestkelder voor de agrarische sector. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos!

Onze kelders kunnen bijvoorbeeld in het werk gestort worden of uitgevoerd worden met holle wand. Extra voorzieningen zoals daglichttoetreding, door middel van een koekoek aan de buitenzijde is ook een van de mogelijkheden. Deze koekoek kan zowel in beton als in kunststof uitgevoerd worden. Het isoleren van de vloer en wanden is optioneel mogelijk. Tevens kunnen wij de fundatie, met eventuele laad kuil, voor uw bedrijfspand geheel uitvoeren met onze eigen mensen.

Door het gebruik van eigen bekistingssystemen zijn wij heel flexibel en hebben we een korte voorbereidingstijd

Mocht u meer informatie wensen of een vrijblijvende offerte willen opvragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Klik hier voor een impressie van ons bedrijf.